KVARKEN PORTS - KEHITYSTÄ YHTEISTYÖLLÄ

KVARKEN PORTS ON

yhtiö, joka yhdistää Uumajan ja Vaasan satamat yhteisyrityksessä. Yhteistyö tähtää satamien aseman kehittämiseen Itämeren liikenteessä. Kvarken Portsin tavoitteena on myös tulla huomatuksi korkealuokkaisena ja ympäristöystävällisenä satamaparina.

UUDET KULJETUS- JA LOGISTIIKKARATKAISUT

Tulevaisuuden kuljetusvaatimuksiin vastaamiseksi Uumaja ja Vaasa rakentavat yhdessä kokonaan uuden satama- ja kuljetuskonseptin. Uusi satamayhtiö on erittäin tärkeä osa itä-länsi- ja pohjois-eteläsuuntaisia kuljetusväyliä, jotka kohtaavat Merenkurkun alueella.

ETUJA ASIAKKAILLEMME

Lisääntyneen yhteistyön avulla voidaan tehostaa ja vahvistaa liiketoiminnan kehitystä sekä saavuttaa kasvavia tavara- ja matkustajavolyymeja Merenkurkun ylittävässä liikenteessä. Kvarken Ports tarjoaa laajan palveluvalikoiman, joka on sovitettu sekä elinkeinoelämän että yksityisten matkustajien tarpeisiin. Yhteistyö tarjoaa myös suurtuotantoetuja muun muassa infrastruktuurin, markkinoinnin ja hallinnon aloilla sekä mahdollisuuksia kilpailukyvyn kasvattamiseen.

organisaatio

Kvarken Ports on osakeyhtiö jonka omistaa Vaasan kaupunki ja Umeå Kommunföretag. Yhtiön palveluksessa on noin 30 henkilöä.

LISÄTIETOA SATAMISTA


UUMAJA

VAASA

SATAMAKÄSIKIRJA

 

UUMAJAN TOIMISTO

Kvarken Ports Ltd
Umeå hamn
913 32 Holmsund
+46 (0)90163280

VAASAN TOIMISTO

Kvarken Ports Ltd
Laivanvarustajankatu 6
651 70 Vaasa
+358 (0)400 479163

Kvarken Ports Ltd - The Ports of Umeå and Vaasa

Follow us