Vi söker Försäljnings- och marknadschef

Kvarken Ports är det, tillsammans med Vasa stad gemensamt ägda, bolag som bedriver hamnverksamheten i Umeå och Vasa hamn. Till vår verksamhet i Umeå söker vi nu en försäljnings- och marknadschef med ansvar att tillsammans med befintliga och nya kunder stärka Umeå som logistiknav och ta nästa steg i nya hållbara transporter.

Vi söker dig som har dokumenterat god erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning. Du är målinriktad, har ett stark eget driv och kan bygga engagerade team. För att trivas i rollen krävs att du är strukturerad, lyhörd och affärsmässig. Till din hjälp finns specialister inom hamn och sjöfart inom den egna verksamheten samt Umeå Kommunkoncerns samlade kompetens. I din roll förväntas du även samarbeta med kommunens övriga bolag för att utveckla kommunens samlade logistikerbjudande.

Just nu genomförs stora investeringar för att utveckla Umeås hamn. Fram till 2026 investeras det 1,4 miljarder kronor samtidigt som Wasaline bygger världens mest miljövänliga fartyg i sin kategori, som kommer trafikera Umeå-Vasa. Detta tillsammans med de satsningar som bla SCA och Komatsu gör i sina nya fabriker innebär stora utvecklingsmöjligheter för Umeå som norra Sveriges största logistiknav. Investeringarna är en viktig del i Umeås ambition att bli 200 000 invånare 2050.

Mycket av det gods som passerar Umeås anläggningar försörjer hela regionen. Hamnens stora upptagningsområde, den nybyggda kombiterminalen och de framtidssatsningar som genomförs tillsammans med övriga investeringar inom infrastruktur och logistik i Umeå lägger en god grund för dig i rollen att driva och utveckla hamnens erbjudande.

Välkommen med din ansökan, senast 5 mars 2021.

Ansökan skickas till VD Teijo Seppelin teijo.seppelin@kvarkenports.com

 

Frågor om tjänsten besvaras av:

VD Teijo Seppelin

E-post: teijo.seppelin@kvarkenports.com

Tel: +358 40 559 9652

Ordförande Gunnar Dahlberg

E-post: gunnar.dahlberg@seko.se

Tel: +4676 109 51 91

MAP UMEÅ

MAP VASA

Kvarken Ports Ltd - The Ports of Umeå and Vaasa

Follow us